Català
PROJECTES INFORMÀTICS

Programes fets a mida (tant per Windows com per Linux)

Disseny de Bases de Dades

Realització d'aplicacions web, amb mesures de seguretat anti-hacking i anti-spam

Oferim solucions web integrals: us gestionem la compra del vostre domini d'internet i us oferim allotjament web amb garanties de disponibilitat del 99,9%. Perquè no us hagueui de preocupar de res, només del vostre negoci.

Convertim pàgines web estàtiques en pàgines web de contingut dinàmic, per tal que pugueu actualitzar aquelles seccions de la web que desitgeu, sense necessitat de coneixements tècnics o de dependre de personal informàtic propi. Experiència en sistemes Joomla i Wordpress.

Emmascarem les adreces de correu electrònic publicades a la seva web per tal de posar les coses difícils als spammers. D'aquesta manera reduïm el risc de que rebeu correus electrònics no desitjats.

Possibilitat d'integrar el vostre sistema web amb passarel·les segures de pagament per internet.

Integració de sistemes d'alertes per SMS a mòbils

Sistemes d'enviaments de butlletins electrònics (Newsletters)

Desenvolupament d'apps per a mòbils iPhone i Android.

GARANTIES: Ens apassiona el que fem i ens agrada fer sempre la feina ben feta. Tenim llarga experiència docent tant en el món empresarial com en el món Universitari. Hem fet projectes per multinacionals com ara APLI Paper S.A, i també hem fet projectes per l'administració pública (com ara per la Cambra de Comerç de Tarragona o també per la Generalitat de Catalunya).